Ordinul lui Melchizedec

World Light Fellowship este o organizatie non-profit cu statut de biserica nondenominationala înregistrata în statul New York si recunoscuta de guvernul Statelor Unite.

Aceasta organizatie spirituala are filiale în SUA, Canada, Ungaria, Belize, Singapore, Panama, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda si România.

Scopul acestei Organizatii Spirituale este:

  • Suportul legal pentru initierea în Ordinul lui Melchizedec sau Preoti ai lui Melchizedec
  • Oferta de noi învataturi spirituale
  • Intercredinte
  • Self empowerment recunoasterea calitatilor umane, sprijin în ghidarea interioara, lumina exterioara, constientizare a posibilitatilor proprii
  • Ascensiune spirituala
  • Facilitarea planului Divin pe Pamânt
  • Pregatirea celor ce doresc pentru cea de a doua venire a lui Isus

Marea Fratie Alba si Ordinul lui Melchizedec

Exista doua grupuri principale ale Maestrilor Înaltarii care au sprijinit Omenirea în evolutia Pamântului, acestea fiind Marea Fratie Alba Universala si Ordinul lui Melchizedec.

Marea Fratie Alba Universala este compusa din Fiintele Ierarhiei Cosmice. Scopul ei principal este de a asista planetele si civilizatiile în evolutia lor. Întrucât planul Lui Dumnezeu include întrega creatie, Marea Fratie Alba este menita sa observe procesul de evolutie al tuturor fiintelor si sa le ofere sprijinul atunci când este cazul.

Ordinul lui Melchizedec este un grup al Inteligentelor Universale, aflat sub obladuirea Creatorului Divin, care administreaza “Darurile lui Shekinak” (darurile Lui Dumnezeu care sfiintesc prin Duhul Sfânt forma moleculara a Universului interior) influentând starile fizice, mentale si spirituale ale existentei.

Acesta este un grup care completeaza fizic si spiritual lucrarea care trebuie facuta pentru a ajuta civilizatia sa evolueze. Aceasta completare se face urmând doua cai:
1.    prin realizarea de schimbari de constiinta,
2.    prin împliniri reale în lumea fizica.

Cei din Ordinul lui Melchizedec sunt Fii ai Luminii care au ales sa vina în trupuri si sa dovedeasca suveranitatea lui YHWH în transformarea Pamântului. Ei lucreaza la aplicarea adevarurilor Lui Dumnezeu, ba chiar, uneori, se înfatiseaza ca un “Ordin vizibil” oferit omului prin Merkaba, astfel încât modelele arhitectonice ale Raiului sa poata fi construite pe Pamânt ca semne ale multiplelor nivele ale Creatiei Universale. Ordinul lui Melchizedec este Preotia

Hirotonisita dinaintea Dumnezeului Universal, Sursa noastra Divina, Melchizedec, “Vesnicul Stapân al Luminii”, este raspunzator pentru întreaga organizarea a Lumilor Divine, inclusive a Pamântului, pentru trecerea într-o noua creatie. El este egal lui Metatron si Arhanghelului Mihail în salvarea, renasterea si reeducarea lumii trecând prin purificarea Luminii Vii.

Cine este Melchizedec?

Melchizedec este un aspect al lui Christos si o parte a Constiintei Crestine generale. Melchizedec este acel aspect al lui Christos ce lucreaza în mod specific cu Fiintele Luminii care se afla în serviciul Pamântului si al altor planete si locuri de la un capat la altul al Creatiei. În anumita masura aceste Fiinte ale Luminii servesc Creatiei fizice si Planului Divin prin încarnare si lucrând ca profesori si lideri spirituali. Ordinul lui Melchizedec a fost stabilit ca platforma de planificare, organizare si ajutor de administrare în cresterea si evolutia spirituala. Membrii lui au ajutat la sustinerea Luminii si îvataturilor spirituale deschise pentru încarnarea oamenilor de-a lungul tuturor tarâmurilor Creatiei.

Melchizedec si Ordinul lui Melchizedec este anterior Pamântului si altor planete si tarâmuri, dupa cum a fost stabilit înainte de creatia lor si pus pentru eventuala lor necesitate. La fel ca si toate Fiintele Luminii, Melchizedec nu este nici femeie, dar nici barbat, iar traditionalul “El” este folosit ca si pe Pamânt într-o forma masculina. În încarnarea lui Christos pe Pamânt ca si Melchizedec acum apropape 4000 de ani, El coboara ca fiinta spirituala si se înalta din nou atunci când munca lui din perioada vietii s-a încheiat. În perioada în caretrait a înfiintat Preotia lui Melchizedec pe Pamânt.

Sursele antice ce atesta Ordinul si Preotia lui Melchizedec

  • În Biblie Melchizedec este numit “Regele Dreptatii” si “Regele Salemului”, numele vechi al Ierusalimului.
  • În Geneza se regaseste ca “Preot al Lui Dumnezeu cel Preaînalt”. Dionisie l-a numit “cel mai iubit ierarh al Lui Dumnezeu”
  • Tertullian spune ca Melchizedec este “o virtute cereasca a marii mile care se face pentru virtutiile si îngerii din cer ceea ce face Christos pentru oameni”.
  • În câteva surse oculte Melchizedec este identificat cu Duhul Sfânt.
  • În Cartea Mormonilor se face referinta la el ca la “Preotul Pacii”
  • Unii clerici au crezut ca este Fiul Lui Dumnezeu în forma umana, si unii evrei l-au vazut ca pe Mesia.

Ordinul Lui Melchizedek este anterior Pamantului sau a altor planete si taramuri. A aparut si pe Pamant in momentul in care Iisus Hristos a venit ca Melchizedek in urma cu 4000 de ani.

Scopul acestui ordin este evolutia spirituala a omenirii.

Initierea in nivelul de Preot al Ordinului Melchizedek consta in 3 etape. Prima este Botezul Luminii, urmatoare Initierea in Ordin iar ultima Hirotonisirea ca Preot in Ordinul Lui Melchizedek.

Cel de-al doilea nivel este Reverend al Ordinului lui Melchizedek.

Cel de-al treilea nivel este Minister al Ordinului lui Melchizedek.

 

"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu