Saint Germain - Ascensiunea sunteți voi

Mesaj primit prin Méline Lafont

Méline: Acum câteva zile scriam despre ascensiune din perspectiva Prezenței Eu Sunt, atunci când, după câteva rânduri, am simțit cum își face simțită Sinele meu. Și Saint Germain a început să vorbească.

Salutări, dragii mei prieteni!

Vă rog să înțelegeți că Ascensiunea nu este un eveniment care are loc într-o anumită zi sau la o anumită dată, cum ar fi de exemplu petrecerea organizată cu ocazia unei zile de naștere care are loc la o anumită dată și la care dacă întârziați nu puteți lua parte la bucuria momentului, sau ați putea chiar să-l ratați.

Ascensiunea nu este un eveniment care poate fi amânat sau ceva prin care nu puteți trece, pentru că este un proces continuu, care are loc în fiecare zi,  în fiecare secundă din existența voastră. Sunt celulele voastre, ființa voastră, fiecare moment de acum de schimbare și integrare, realizare, creștere, intuiții.

Ascensiunea are loc în fiecare moment Acum al existenței voastre, ea este în râs, în bucurie, în fericire, în iubire, în meditație, în participarea la iubire, în Iubirea de Sine, în acceptare, în toleranță, în cunoașterea interioară, înțelepciune, libertate, expansiune, este toată frumusețea din voi reflectată în exteriorul lumii.

Este cunoașterea și realizarea faptului că VOI SUNTEȚI DUMNEZEU, că sunteți divini, că voi sunteți conștiință, că voi sunteți Tot Ceea Ce Există. Ea este îmbrățișarea tuturor multiplelor voastre fațete, a ființei care sunteți voi acum și în toată existența voastră!

Ascensiunea este libertate, respect, templul vostru interior și soarele din această ființă. Ea este tot ceea ce ați visat. Ascensiunea sunteți VOI, așa cum sunteți în fiecare zi, în fiecare moment acum al acestei existențe, ….așa cum VOI sunteți Existența și Conștiința!

VOI sunteți cei după care tânjiți din toată inima și asta este ceea ce face ascensiunea voastră în întreaga sa ființă. FIȚI ascensiunea voastră prin  A FI, și ascensiunea va fi fiecare moment Acum!

Ea nu va fi niciodată prea târziu și nici nu va fi vreodată amânată sau anulată, pentru că ea este întotdeauna voi, așa cum voi sunteți infiniți și veșnici. Dacă vedeți că ascensiunea sunteți voi, atunci voi sunteți deja liberi.

Eliberați-vă de sclavia gândurilor și limitărilor pe care vi le-ați stabilit singuri și atunci vă veți întâlni cu ascensiunea voastră și veți ajunge la realizarea că voi ați fost întotdeauna în procesul ascensiunii, în fiecare moment acum!

Voi vreți ca el să aibă loc mai repede, vreți să fie tangibil și să aveți dovezi. Aceasta este o afirmare în exterior prin care voi căutați în afara voastră în loc să o căutați în voi!

Cum putem să vă dovedim că ceva ESTE, dacă tot ceea ce voi căutați deja ESTE?!

Este deja în voi și sunteți voi!

Cum ar trebui să dovedim că aceasta ESTE, dacă asta sunteți voi, și voi sunteți o ființă vie a Conștiinței!? Nu este asta o dovadă suficientă, prietenii mei?! Faptul că voi existați, și dacă voi existați atunci și ascensiunea există!

Nu vă lăsați distrași, în poziția de așteptare ca alții să vină să o facă pentru voi! Nu există așa ceva, prietenii mei! Există doar ființarea și orice altceva vine din afara ființării este distragere, este separare și este învățare prin fractali și experiență, care este acțiune și separare. Acțiunea este divizarea Esenței într-un fractal, pentru a experimenta curgerea acestei acțiuni, pe care noi o numim expresie și experiență. Ceea ce este bine, desigur! Ea există pentru a vă învăța și a vă aduce înapoi la locul din care ați pornit prima dată.

Prietenii mei, permiteți Esenței ființei voastre să fie ceea ce voi căutați! Dați-i iubirea și atenția de care aveți nevoie, pentru că aceasta este în totalitate acolo și nicăieri altundeva.

Toată frumusețea de pe Pământ și realitatea exterioară sunt profesori minunați și vă oferă experiențe. Bucurați-vă de ele, dar nu vă lăsați prinși în capcana lor, pentru că veți deveni ele. Vedeți prin oglindirea voastră ce este ceea ce vă face să fiți cel care sunteți acum, ce este ceea ce căutați cu atâta nerăbdare, și răspunsul vă va conduce pe calea către punctul din care trebuie să porniți din nou în cu totul alt mod, pentru a putea privi dintr-o perspectivă diferită.

Învățați și învățați-i și pe ceilalți, cunoașteți și FIȚI!

Suntem în mijlocul ascensiunii, iar aceasta este un flux continuu, nu un eveniment de o zi sau ceva de genul acesta. Aceasta este fluxul creșterii și ființării voastre, așa că permiteți, având încredere din toată inima în Sinele vostru interior!

Voi creșteți în fiecare zi și asta este ceea ce face ascensiunea, atât de tangibil, în realitatea voastră.

Nimeni nu poate face asta pentru voi, pentru că voi sunteți SINGURUL care poate iniția și conduce propriul vostru proces de ascensiune.

Este dorința mea sinceră să subliniez încă o dată faptul că aici este vorba despre măiestria Sinelui din voi. Noi (maeștrii ascensionați, familia galactică, arhanghelii și așa mai departe), cei pe care voi îi chemați să vă ajute, vă amintim să aduceți la suprafață și să creați din interior: din ființa care sunteți! Pentru că, fără propria voastră ființare și creație nu există schimbare sau ajutor care să fie acordat din partea noastră, din tărâmurile cerești.

Voi sunteți cei care aduceți schimbările, din interiorul ființei voastre, iar noi suntem cei care vă ajutăm în realizarea a ceea ce voi ați adus la suprafață.

Puteți vedea acest lucru ca pe o vrajă magică pe care voi o aduceți în manifestare după ce ați învățat, v-ați însușit care sunt abilitățile voastre magice, iar noi suntem cei care le stropesc cu praf magic pentru a face ca ele să aibă un efect mai puternic după ce voi ați rostit vraja. Praful magic poate fi comparat cu toate activările portalurilor, cu activările șabloanelor solare, lumina și codificările cosmice, exploziile solare, evenimentele cosmice prin aliniamente și schimbări, tot ceea ce este orchestrat de Sursa a Tot Ceea Ce Este.

Schimbarea este în voi și ea începe din voi, de nicăieri din altă parte!

Nu stați așteptând ca evenimentele să aibă loc; luați problemele în propriile voastre mâini, fiind maeștrii care sunteți!

Conștiința cuantică este o cheie majoră în acest Tot și ea este pregătită pentru cei care au atins un anumit nivel de măiestrie de Sine, ceea ce implică o anumită conștiință și cunoașterea  ”A FI-ului” (aplicarea starii de a fi). Pot exista doar ”întârzieri”, ”anulări”, sau oricum ați vrea să le numiți, pe care voi le creați singuri prin faptul că le aduceți în realitatea voastră.

Când simțiți că ascensiunea nu are loc, asta înseamnă că nu o vedeți în voi înșivă și, cu siguranță, atunci nici nu este reflectată în realitatea voastră exterioară.

Priviți mai mult în acea zonă a voastră și gândiți-vă: există o altă sursă exterioară care să stopeze procesul ascensiunii VOASTRE??

Aș vrea ca voi să priviți, acum, mai adânc în voi!

Va fi o „plimbare” deja suficient de agitată pentru mulți și ceea ce doresc să vă transmit tuturor este Iubirea și Compasiunea din străfundul inimii mele, pentru voi toți!

Iubirea, Grația și Compasiunea mea infinită!

Saint Germain

http://melinelafont.com / link catre articolul original

Traducere Monica Poka