Hilarion – Ascultati-va intuitia!

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana
Preaiubitilor,
Pe măsură ce treceți prin următorul ciclu al zilelor, amintiți-vă să vă recompensați și să vă aduceți laude pentru că ați îndeplinit ceea ce trebuia făcut și pentru că pășiți pe acest Pământ. Fiecare dintre voi are o parte foarte importantă de jucat în desfășurarea Planului Divin și prezența voastră este necesară. Fiecare dintre voi este iubit și înconjurat de mai mulți ghizi și îngeri decât oricând înainte.
Vă vorbim si suntem încântati când ne auziți și ne răspundeți. Aceast lucru se va întâmpla mai frecvent, pe măsură ce acest an se desfăsoară. Veți fi, de asemenea, în comunicare clară cu mai multe din aspectele voastre mai înalte și acest lucru va fi un avantaj pentru voi, cei dragi vouă și pentru lumea din jurul vostru. Îndrumarea primită vine în ajutorul vostru și al celor care sunt în sfera voastră de influență. Nu fiți reticenți să repetați ceea ce primiți de la noi, dacă sunt cuvinte de îndrumare și consiliere pentru cei din apropierea voastră. Cuvintele pe care le rostiți pentru ei ar putea fi exact ceea ce ei trebuie să știe, pentru a-i ajuta pe calea lor în desfăsurare, si ceea ce le spuneți ar putea fi chiar răspunsul, îndrumarea sau indiciul pe care l-au căutat.
În timp ce faceți acest lucru (channeling), faceți să fie într-un mod detașat, astfel încât să nu deveniți atașați emoțional de rezultatul și importanța mesajului împărtășit. Amintiți-vă că sunteți, pur și simplu, canalul, mesagerul, și în timp ce rostiți cuvintele, rolul vostru în acel moment este realizat. Dacă beneficiarii cuvintelor voastre nu par să audă ceea ce le spuneți, să fiți încrezători că primesc ceea ce au nevoie. Nivelurile mai ridicate de conștiință doresc să comunice într-un mod mai direct și mai profund celor în grija și îndrumarea lor și o vor face prin intermediul celor ca voi. Rostiți cuvintele care vin la voi cu dragoste și bunătate și permiteți beneficiarilor să decidă cum și dacă vor da crezare la ceea ce a venit prin voi. Acesta este un serviciu iubitor si important pentru cei din jurul vostru și unul care va fi, în cea mai mare parte, primit cu recunoștință.
Toate sufletele de pe Pământ sunt acum în căutarea de răspunsuri la întrebări pe care n-au știut că le-au avut până în aceste momente. Dintr-o data, o perspectivă cu totul nouă a venit în conștientizarea lor și este mult pentru ei de filtrat și integrat. Asistența voastră va fi apreciată foarte mult, chiar dacă nu auziți feedback-ul direct de la ei. Cuvintele pe care le rostiți va fi balsamul care va calma spiritul lor tulburat. Când v-am numit ambasadorii noștri în mesajele anterioare, aceasta este ceea ce am vrut să spunem. Lumea are nevoie de iubirea, bunătatea, bunăvoința și răbdarea voastră, acum mai mult decât oricând înainte, și ați fost cu toții în formare pentru a deveni părtași la acordarea de servicii în acest mod. Am putea spune că niciodată nu ați putea fi acuzati că dormiți la locul de muncă, pentru că, într-adevăr, munciți chiar și în timpul stării de somn.
Aspectele multidimensionale ale fiintei voastre au fost întotdeauna la muncă, deoarece nu este nevoie să se odihnească așa cum au nevoie oamenii de pe Pământ. Din acest motiv, puteți solicita să primiți în fiecare zi asistență în procesul de ascensiune, în orice mod este nevoie pentru voi. Aspectele voastre mai înalte si ghizii aleși de Dumnezeu vor începe imediat să vă aducă îndrumare și răspunsuri, dar voi trebuie să fiți deschiși pentru a primi răspunsurile în orice fel vin la voi și să acționați asupra a ceea ce vă este oferit. Acest lucru ar putea necesita răbdare și perseverență din partea voastră, pentru a deveni mai atenți  la intervalul de timp între cererea voastră și aspectul de îndrumare pe care l-ați căutat, dar, dacă sunteți silitori, veți deveni  tot mai conștienți și recunoscători pentru înțelegerea că într-adevăr nu pășiți niciodată singuri.
Noi, familia voastră de lumină, dorim să vă ajutăm să vă eliberați de toate blocajele care vă rețin în trecerea la un nivel superior de conștiință și putem lucra cu voi zi și noapte pentru a vă ajuta să înțelegeți ceea ce trebuie să faceți pentru a merge mai departe. Energiile care curg din cosmos strălucesc necontenit mai mult și mai intens undele de lumină pe toată planeta și atunci când vine lumina accelerează întotdeauna eliberarea de modele bine stabilite de gândire și comportament care sunt gata pentru a fi transmutate într-o percepție mai înaltă și revendicare a divinității voastre. Cei mai mulți dintre voi au obținut înțelegerea faptului că sunteți cu adevărat de esență divină fiecare dintre voi. Pe măsură ce revendicați acea stare de a fi, voi ajutați pentru a deschide calea pentru cei care se trezesc acum la propria lor călătorie a sufletului și vor încerca să găsească răspunsurile pe căile pe care le-ați bătătorit. Așa a fost întotdeauna cazul: cei care descoperă eliberarea din roata nașterii și a mortii și care s-au eliberat se întorc la rândul lor pentru a da o mână de ajutor si fraților și surorilor lor, astfel încât toți să fiți liberi.
Multi dintre voi veti simți căldură în corpul vostru, deoarece organele fizice încep să activeze codurile voastre de ADN/ARN. Aceasta poate fi o perioadă destul de incomodă pentru voi, de aceea este important să rămâneți bine hidratați si bine odihniți.
Aveți încrederea că totul este bine și că sunteți îngrijiti de către ghizii voștri eterici, pe măsură ce treceți prin acest proces. Ascultați-vă intuiția și faceți tot ceea ce este recomandat.
Acest proces este începutul unei transformări accelerate care va lăsa în urmă toate limitele anterioare. Trecutul va dispărea și se dizolvă în timp ce învățați să trăiți în momentul prezent. Acest lucru va facilita o mai mare claritate a minții și o cunoaștere interioară că a avut loc o schimbare în percepțiile voastre și veți începe să vă redobândiți abilitătile divine, în orice mod este unic pentru voi. Noi, ghizii voștri și membrii echipei vă ajutăm în mai multe moduri pentru următoarea etapă a călătoriei. Nu sunteți niciodată singuri, dragii mei, pentru că mergem alături de voi în timpul schimbărilor intense și ireversibile care încep acum.
Ați ajuns la acest punct, din dorinta voastră adâncă pentru a îndeplini destinul pe care l-ați ales ca o contribuție a voastră la planul divin. Acest destin începe acum să se manifeste la o viteza mai mare si vă veți minuna de cât de departe ați ajuns într-un interval scurt de timp.
Celulele fiintei voastre sunt regenerate și reîntinerite și veți simți valuri ciclice pline de energie ce vin din interiorul vostru ce pot provoca perioade de amețeală. Rămâneți calmi, respirați adânc și rămâneți într-o stare pașnică de îngăduință la noile senzatii care vă umplu și vă înconjoară! Are loc foarte multă recalibrare în cadrul sistemului de operare uman și în câmpul vostru morphogenic. Acest lucru va perturba probabil temporar curgerea energiei în meridianele voastre, dar se va reechilibra. Veți avea mai multe episoade de somnolență, deoarece voi sunteți acordați la frecvențe tot mai mari pe măsură ce acestea vin.
Priviți la aliniamentele cerești, deoarece acestea vestesc schimbările care au loc pe planetă și în voi. Toate se mișcă într-un ritm mult mai rapid, iar timpul liniar este urmat doar datorită instrumentelor și dispozitivelor care au fost create înainte.
Este un timp pentru conectarea la sursa dinlăuntrul vostru în mod regulat, pentru ca voi să puteți primi îndrumarea necesară și pentru a rămâne pe drumul cel bun cu propria sincronizare divină.
Fiecare are ceasul lui interior iar acest lucru este în prezent în curs de a fi reglat cu precizie, așadar este important să urmați îndemnurile voastre intuitive, deoarece prin acestea vine cu adevărat îndrumarea. Toată viață se trezește la niveluri ale fiintei care au fost latente pentru eoni.
Cei care sunt în armonie cu frecvențele mai înalte sunt în aliniere cu multe schimbări care au loc și, ca atare, oferă rolul de catalizator oriunde merg. Pe măsură ce abordează viața lor de zi cu zi, ei activează codurile de trezire pentru cei din jurul lor, cunoscuti sau necunoscuti. În calitate de canale ale energiilor cosmice, acestia RADIAZĂ din câmpul lor de energie și îi ating pe toți, și declanșează și propriul lor proces individual. Este foarte important ca acesti agenti ai schimbării (lucratori intru lumina) să rămână echilibrati în fiecare gând, cuvânt și faptă, deoarece aceasta stare poate avea impact asupra altora din jurul lor. Aceasta este o mare responsabilitate, pe măsură ce se ajunge să se conștientizeze că voi sunteți pe planeta cu acest rol.
Rămâneți pozitivi, echilibrați și într-o stare de bucurie, deoarece aceasta ajută la menținerea unui echilibru armonios a acelor energii care vin mai departe prin alții, în timp ce procesul de curățare continuă. Acesta este rolul vostru în calitate de lumini călăuzitoare și cei mai mulți dintre voi ați învățat cum să vă aduceți repede înapoi în aliniere.
Zilele în care veți avea propria putere au sosit!
Curățați-vă energiile în fiecare zi, înainte de a vă aventura afară și din nou după ce reveniți acasă! Curățați-vă și echilibați-vă fiecare dintre chakre, astfel încât forța voastră vitală să curgă fără a fi împiedicată în fiecare moment. Dacă apar în conștiința voastră gânduri care tind să vă aducă atenția și energia în jos, învățați să le schimbați automat în gânduri ce afirmă și îmbunătățesc viața.
EU SUNT Hilarion!

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu – Tana ( Soo – tam – ah ) Păstrător al simfoniilor Grației. 27 ianuarie 2014 www.therainbowscribe.com
Traducere Eliza Fati
Terapie prin iubire