Increderea

Va transmit aceasta informare (avand la baza mesajele lui Adamus), din dorinta de a fi de ajutor cat mai multor persoane, in special celor care mi-au cerut sprijinul, dar si celor care au pasiunea si curajul de a face schimbari in propria viata, in propria fiinta.  Este un apel la trezire!

A sosit momentul pentru intoarcerea la increderea in voi insiva! A sosit momentul de a avea incredere in voi atat de profund, cu atat de multa iubire, incat sa va oferiti Viata voua insiva, sa va oferiti Sufletul voua insiva!

Cuvintele sunt simple, dar este dificil de aplicat, din cauza straturilor suprapuse care va impiedica, datorita sistemelor de credinta atat de puternice.

Abia daca varati un degetel in oceanul increderii in voi insiva si, apoi, cand toate asteptarile voastre nu se implinesc, va retrageti degetul. Si hotarati ca veti astepta un alt moment, un alt program, un alt plan, un alt sef.

In lucrul cu recapatarea increderii in voi insiva,  trebuie sa intelegeti ca aveti o armata intreaga de energii care asteapta comanda voastra ferma, responsabila. Pe masura ce treceti prin aceste schimbari incredibile, toata aceasta armata care a fost modelata intr-un anumit fel – armata voastra de energie – a fost invatata ca voi nu aveti incredere in voi insiva, si va raspunde in consecinta.

Pe masura ce incepeti sa patrundeti intr-un nivel nou de constiinta, aceasta schimba toate energiile si toate problemele voastre vor incepe sa iasa la suprafata, nu ca un test, ci mai degraba ca un potential care a existat mereu acolo si care iese in fata acum pentru ca energia sa poata evolua.

Atunci cand lucrati cu increderea profunda in voi insiva, tiparele energetice din viata voastra incep sa se remodeleze, sa se schimbe.

Nu aveti incredere in voi insiva, si armata voastra de energie va scoate la suprafata problemele voastre de incredere.

Nu va iubiti pe voi insiva,  si armata voastra de energie va scoate in fata tot ce nu este iubire.

Credeti ca trupul vostru este bolnav si va ceda,  si armata voastra de energie face ca aceasta sa se intample.

Aceste energii va raspund, pur si simplu, comenzilor voastre! Voi spuneti: „Da, dar eu nu am ales asta!”. Partea voastra umana alege ceva, Sinele Superior si Spiritul vostru alege altceva!

Sunteti foarte fragmentati, sunteti sparti in mai multe bucati! Ceea ce se intampla este faptul ca aveti mai multe aspecte ale voastre care fac alegeri diferite, aveti o armata de energii, o armata foarte confuza, care va serveste. Armata are mai multi comandanti si din aceasta cauza a devenit atat de confuza. Voi aveti mai multi lideri care o comanda: liderul uman, liderul spiritual, liderul fizic si multi altii. Vedeti voi, armata de energii se va realinia, se va remodela pentru a servi liderii diferiti! Ea functioneaza foarte simplist, este foarte, foarte serviabila.

Vreti sa vedeti cum lucreaza energia intr-un mod foarte simplist? Uitati-va la Guvern! Este un exemplu foarte bun. Este un exemplu tipic despre felul in care oamenii isi guverneaza propria viata. Guvernele, evident, raspund constiintei generale a umanitatii! Cele mai multe guverne au atat de multe straturi, niveluri, departamente. Ele sunt confuze, sunt contradictorii, astfel incat trebuie sa creati din ce in ce mai multe legi, in incercarea voastra de a rezolva diferitele situatii care apar datorita straturilor de confuzie, de putere si de control. Exact acelasi lucru se intampla si cu voi, cu trupul vostru, cu spiritul vostru! Trebuie sa creati din ce in ce mai multe legi si reguli. Creati toate aceste lucruri pe care „ar trebui” sau „nu ar trebui” sa le faceti. Voi sunteti propria birocratie spirituala!

Uneori, cand oamenii se imbolnavesc, sunt atat de infricosati, atat de nesiguri pe ce ar trebui sa faca, incat cedeaza, dar nu capituleaza in fata lor insisi, nu capituleaza in fata Sinelui lor Divin, ci capituleaza in fata unui doctor, sau a unui vindecator. Ei doresc sa faca o schimbare, chemarea lor merge catre armata de energii care ii serveste, si armata se reorganizeaza pentru a sprijini vindecarea. Dar, din cauza faptului ca nu au inteles de ce a aparut boala, nu inteleg relatia pe care o au cu trupul lor, nu inteleg ceea ce inseamna alegere constienta si incredere in sine – vibreaza pe frica si indoiala! – si ei trimit, inconstient, inapoi catre armata de energii care ii serveste, mesajul ca doresc ca lucrurile sa se intoarca la vechea modalitate de a fi, si armata de energii ii serveste intocmai. Pastreaza boala!

Energiile care au fost structurate, aliniate, formate intr-un anumit fel au si ele memoria lor. Ele stiu unde sa se intoarca dupa o perioada de haos, de criza, de schimbare. Ele sunt foarte rezistente, in sensul ca se intorc cu usurinta la vechile tipare! Tiparele dupa care au functionat energiile au sapat santuri foarte adanci, asa incat energiilor le este foarte usor sa se intoarca. Energiile tind sa se agate de vechile tipare si sa se impotmoleasca, si este dificil sa iesiti din aceste santuri adanci pe care voi singuri le-ati creat.

Prin intoarcerea la increderea in voi insiva, in Sinele vostru Divin,  totul se schimba.

Ceea ce este interesant este faptul ca acum, in acest punct al constiintei noii energii in care va aflati, va aparea o armata noua de energii, un tip nou de energii care sa va sustina. Armata voastra veche era compusa din energia veche, energia duala, energia yin si yang. Armata voastra veche de energie patrula dupa anumite atribute si se comporta intr-un anumit fel. Ea va raspundea intr-un mod foarte bine definit. Ea raspundea constiintei voastre si alegerilor voastre intr-un fel foarte impamantenit.

Comunicati cu armata voastra de energii, cu fortele voastre de energie care sunt acolo pregatite sa va serveasca! Acum puteti comunica cu ele intr-un mod complet diferit, daca aveti incredere in voi insiva, daca va predati total Sinelui vostru Inalt. Atunci cand va permiteti cu adevarat sa aveti incredere in voi insiva, cand va descotorisiti de toate lucrurile de care va agatati pentru a sustine o iluzie – atunci cand renuntati la toate acestea, aduceti in viata voastra forte noi, o armata noua, Noua Energie! Si ea nu functioneaza deloc precum energia veche – nu seamana deloc cu energia veche!

Lucrand cu increderea absoluta in voi insiva, toate energiile se realiniaza in mod natural, cu usurinta. Si creierul vostru, in loc sa se subrezeasca, incepe sa devina foarte clar si foarte eficient. Din acest loc al increderii absolute in voi insiva, energia Gnost – energia voastra care gaseste solutii creative – incepe sa straluceasca. Incepe sa devina o parte din Sinele vostru complet. Voi nu sunteti energie, dar sunteti un artist care lucreaza cu energie! Voi lucrati cu energia asa cum un artist lucreaza cu culorile si picteaza! Fiecare particula de energie este acolo ca sa va serveasca! Acum este vorba doar despre a avea incredere in voi insiva!

Atunci cand nu aveti incredere in voi insiva, fortele exterioare, demonii si alte energii asemanatoare vin si se joaca cu voi. V-ati indepartat de centrul fiintei voastre! Pot interveni, va pot influenta, daca nu aveti incredere in voi insiva – daca nu va aflati Acasa (centrati in inima), daca nu sunteti suverani, daca nu aveti grija de Divinul din voi, daca nu va serviti Divinitatea, daca sunteti plecati in alta parte!

Cand aveti incredere in voi insiva, nicio fiinta energetica din afara nu poate interveni ca sa se hraneasca, ca sa fure, ca sa acapareze energia voastra. Sunteti Acasa! Sunteti in interiorul vostru! Nicio fiinta din afara nu va interveni daca aveti incredere in voi insiva! Nimeni si nimic nu poate interveni! Exista o fizica ce impiedica sa se intample acest lucru.

Increderea in voi insiva inseama de asemenea sa renuntati la toate asteptarile. Atunci cand va aflati in acel loc al increderii absolute in voi insiva totul se sincronizeaza, totul se aranjeaza perfect. Adesea, atunci cand asteptati un anumit rezultat, va folositi de un punct de referinta din trecutul vostru. Incercati sa-l duplicati si, poate, sa-l imbunatatiti putin. Dar in acel loc al increderii totale in voi insiva, eliberand toate asteptarile – orice asteptare – nu doriti sa fiti limitati sau definiti de experientele si actiunile voastre trecute!

Doriti sa permiteti miracolelor sa intre in viata voastra, miracolele voastre proprii? Voi spuneti: „Daca este atat de simplu, de ce nu am facut-o pana acum?” Ei bine, veti descoperi ca pana acum nu ati fost pregatiti!

Atunci cand aveti incredere absoluta in voi insiva, aveti acceptare a tot ceea ce se intampla: in soferul altei masini care va tamponeaza, in echipamentul electronic care se strica etc., etc.

Puteti avea incredere absoluta, implicita, in toate acestea? Fara sa puneti nimic la indoiala? Fara sa analizati? Stiind pur si simplu ca este vorba despre realinierea energiilor care va raspund acum intr-un fel nou?  Ca are loc o restructurare totala – totala! – a energiilor?!

Aveti incredere absoluta in voi insiva, in toate felurile posibile? Este vorba despre a onora tot ceea ce ati creat pentru voi insiva la toate nivelurile! Increderea totala in voi insiva este ceva ce trebuie experimentat iar, si iar, si iar!

De fiecare data cand va doare un muschi – aveti incredere! De fiecare data cand vederea voastra se subrezeste – aveti incredere! Incredere absoluta in voi insiva si in creatia voastra!

Permiteti-va voua insiva sa va restructurati, dar, atentie, aceasta va aduce la suprafata unele probleme – multe frici, cele mai mari frici ale voastre! Vor exista momente cand veti dori sa va retrageti, sa va intoarceti la vechea modalitate de a cauta raspunsuri oriunde in alta parte, cand doctorul sau un vindecator va trata boala, cand altcineva avea grija de voi din punct de vedere financiar etc., etc. Vor exista cu siguranta momente cand veti dori sa va intoarceti in trecut, cand va veti intreba de ce ati ales acest drum al Adevarului.

Insa, atunci cand va permiteti sa aveti incredere in voi insiva si incepeti procesul de remodelare, nu mai exista cale de intoarcere. Nu va mai puteti intoarce! Va puteti preface pentru putin timp, dar, daca o faceti, veti descoperi ca nici macar nu mai stiti unde sa va intoarceti. Chiar voi ati stabilit aceasta dinamica, pentru ca ati stiut ca ar fi prea usor sa va intoarceti la vechile tipare, la vechile modalitati de a va hrani cu energie, de a fura energie, la vechile modalitati de a trai ca om.

Odata ce ati ales cu adevarat sa aveti incredere in voi insiva, sa va predati voua insiva (sa va abandonati in bratele Sinelui vostru Divin) – parti din voi pe care nu le-ati simtit, nu le-ati cunoscut sau vazut de foarte mult timp incep sa se schimbe si are loc un proces de remodelare care nu poate fi oprit.

Voi ati pus aceasta conditie, pentru ca stiti in adancul inimii voastre ca ar fi mult prea usor sa va intoarceti la trecut.

Va fi o decizie majora! Sunteti pregatiti sa va cufundati in voi insiva, Uman si Divin la un loc, traind pe Pamant cu o incredere absoluta in Sine?

 

Paraschiva