ADN-ul este influentat de cuvinte

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc.

Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina, in care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si inlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil!

Doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale, deja cunoscute si popularizate. Restul de 90 % este considerat "material de balast", adica fara importanta. Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sunt revolutionare!

Cuvintele care vindeca

Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare. Adica, un fel de Internet. Lingvistii rusi au descoperit ca intregul cod genetic - indeosebi partea de 90%, declarata inutila de occidentali - respecta aceleasi reguli folosite in toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul intelesurilor intr-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza.

Astfel, au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite, folosite in toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut "la intamplare", ci sunt rezultatul ADN-ului.

Biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului, adica efectul anumitor frecvente asupra acestuia. Concluzia este stupefianta: cromozomii vii functioneaza exact ca si computere holografice/solitonice, folosind radiatie laser, generata endogen chiar in interiorul ADN-ului!

Cu alte cuvinte, ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser, cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. Si, din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct, pentru a influenta ADN-ul, nefiind nevoie de nicio decodificare.

Acest lucru s-a demonstrat experimental! ADN-ul viu (din tesuturi, nu "in vitro") reactioneaza prompt la raze laser modulate prin cuvinte si propozitii, dar chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele corespunzatoare. In acest fel se explica stiintific, de ce afirmatiile, antrenamentul autogen, hipnoza si gandirea pozitiva pot avea efecte atat de puternice asupra omului.

Este deci normal si natural ca ADN-ul sa reactioneze la limbaj. In timp ce cercetatorii occidentali extrag "chirurgical" anumite gene din lantul ADN si le introduc in alta parte, pentru a face experimentari, rusii au lucrat entuziasti la dispozitive care le permit sa influenteze metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare - si astfel sa repare anumite defecte genetice.

Grupul de cercetatori al lui Gariaev a reusit sa demonstreze ca, folosind aceasta metoda, pot fi reparati cromozomii afectati de razele X. Mai mult, ei au "capturat" modele informationale dintr-un ADN si le-au transmis altuia, in acest fel re-programand celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broasca, in embrioni de salamandra, doar prin transmiterea modelului informational corespunzator!

In acest fel, intreaga informatie a fost transmisa fara nici-un efect secundar, de tipul celor intalnite in practicile occidentale. Aceasta reprezinta una dintre cele mai mari revolutii in stiinta medicala, care va duce cu siguranta la transformari uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obtinute doar prin folosirea vibratiilor si a limbajului, in locul tehnicilor oarecum "barbare", de chirurgie moleculara. Aceste experimente arata imensul potential al geneticii vibrationale, care are evident o mai mare influenta in formarea organismelor fata de procesele biochimice ale secventelor alcaline din ADN (partea de doar 10% din total).

Invatatorii spirituali si esoterici cunosteau, de mii de ani ,faptul ca acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte si prin gand. Acum s-a demonstrat si explicat stiintific, acest lucru. Desigur ca frecventa folosita trebuie sa fie cea corespunzatoare. Si, de aceea, nu oricine are succes totdeauna sau nu obtine rezultate de aceeasi anvergura. Omul trebuie sa "lucreze" asupra proceselor interioare si sa obtina o anumita maturitate spirituala, pentru a putea stabili o comunicare directa si constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la un dispozitiv care va asigura succesul, cu conditia folosirii frecventei corecte.

Fiecare face propria revolutie interioara

Insa un om cu o constiinta spirituala inalta nu are nevoie de nici-un fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat, pentru a-si reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi putem sa realizam acestea, iar stiinta confirma! Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice in vid si produce asa-numitele "gauri de vierme" magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen, care se gasesc in apropierea gaurilor negre cosmice si care fac legatura intre doua pucte foarte indepartate, un fel de scurtatura.

Acestea sunt ca niste tunele, avand capetele in diverse zone din cosmos, prin care informatia poate fi transmisa in afara legilor spatiului si timpului. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventa pe care acestea emit.

Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient, intr-o stare de relaxare profunda. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstructioneaza acest proces si informatiile primite sunt distorsionate si inutile. Natura foloseste acest fel de hipercomunicare, de milioane de ani. Omul modern cunoaste doar o mica parte, sub numele de intuitie.

Un exemplu din natura: in cadrul unui musuroi de furnici, daca regina este separata spatial de colonie, furnicile continua sa construiasca musuroiul, conform planului initial. Daca insa regina este omorata, intreaga activitate din colonie se opreste. Nicio furnica nu stie ce sa mai faca. Se pare ca regina le transmite furnicilor ce si cum sa faca, prin intermediul constiintei de grup, iar furnicile o asculta orbeste, ca si cum nu ar avea constiinta proprie.

Omul experimenteaza acest fel de hipercomunicare, atunci cand are o intuitie sau o inspiratie. Timp de mai multe zeci de luni, un barbat de 42 de ani visa noaptea ca era conectat la un sistem de informatii de tip CD-ROM. In acest mod, i-au fost transmise cunostinte verificabile, din domenii foarte diverse, iar el le verifica dimineata. O adevarata cascada de informatii - ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoastere si atingeau detalii tehnice ,despre care el nu stia nimic.

Efectul de ADN fantoma

Acest fel de hipercomunicare genereaza efecte spectaculoase, atat in ADN, cat si in fiinta umana. Cercetatorii rusi au iradiat o mostra de ADN cu lumina laser, iar pe ecranul aparatului a aparut modelul de unda care era de asteptat. Atunci cand ei au scos mostra de ADN, forma de unda nu a disparut, ci a continuat sa existe! Mai multe experimente de acest fel au aratat ca forma de unda este totusi generata de mostra indepartata, al carei camp energetic ramane. Acest efect a fost numit efectul "ADN fantoma".

"Gauri de vierme" microscopice

Se afirma ca energia din afara spatiului si timpului obisnuit continua sa "curga" prin "gaurile de vierme" activate, chiar si dupa ce ADN-ul este indepartat din experiment. Efectul secundar observat este acela ca si in jurul fiintelor umane capabile de hipercomunicare s-au detectat astfel de campuri electromagnetice inexplicabile.

Dispozitive electronice ca CD playere sau similare pot sa inceteze sa functioneze timp de cateva ore. Pe masura ce campul electromagnetic incepe sa dispara, aceste dispozitive revin la o functionare normala. Multi vindecatori si terapeuti cunosc aceste efecte de mult timp. Cu cat atmosfera este mai incarcata iar energia este mai mare, cu atat sansele ca aparatul de inregistrat sa se opreasca devin mai mari. Iar butonarea aparatului nu-l va repune in functiune decat dupa cateva ore, timp in care energia a disparut.

In cartea lor "Vernetzte Intelligenz" (Inteligenta Conectata), Grazyna Gosar si Franz Bludorf explica aceste fenomene foarte clar si precis. Ei citeaza surse care afirma ca, in trecut, omenirea era conectata foarte strans, la fel ca si celelalte forme de viata, la constiinta de grup - si actiona ca un grup. Insa, pentru a experimenta si modul individual de constiinta, oamenii au trebuit sa uite de hipercomunicare, aproape in totalitate.

Constiinta de grup - Constiinta superioara

In acest moment, la nivel de omenire, constiinta individuala este relativ stabila si se poate creea o noua forma de constiinta de grup, cu adevarat superioara, in care putem sa avem acces la intreaga informatie, prin intermediul rezonatorului biologic prezent in fiecare celula din corpul nostru - ADN-ul - fara sa fim fortati sau manipulam de la distanta, in ceea ce priveste informatia in sine. Ca si in internet, ADN-ul nostru poate sa transmita propriile informatii, in aceasta vasta retea care este VIATA, poate sa primeasca informatii din aceasta retea si poate chiar sa stabileasca contacte directe, cu alti participanti din retea.

Vindecarile miraculoase de la distanta, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu usurinta si in mod natural. De exemplu, unele animale de casa cunosc dinainte cand se vor intoarce acasa, stapanii lor. Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicarii si a constiintei de grup. Orice constiinta colectiva nu poate fi folosita la nesfarsit, fara o constiinta individuala. Altfel, ne-am intoarce la o stare primitiva, in care instinctul de turma ar putea fi extrem de usor de manipulat.

Hipercomunicarea in acest moment inseamna ceva cu totul diferit: cercetatorii spun ca daca oamenii (care dispun de o constiinta individuala) isi vor regasi accesul la constiinta de grup, vor avea atunci puteri de creatie supraumane, cu care vor putea sa modeleze intreaga viata de pe planeta. Cert este ca omenirea se indreapta evident spre o astfel de constiinta de grup superioara. Se estimeaza ca 50% din copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la scoala. Ei sunt cunoscuti sub numele de "copii indigo", datorita aurei lor de aceasta culoare, care indica o inalta constiinta si o puritate exemplara.

In acelasi timp, se nasc din ce in ce mai multi copii cu puteri de clarviziune (conform cartii "Copii indigo din China", de Paul Dong). Acesti copii ne invata pe noi, adultii, ce inseamna constiinta de grup superioara, prin exemplul personal. De exemplu, clima nu poate fi influentata de un singur om, de regula. Insa poate fi influentata de o constiinta de grup - nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin ritualurile lor. Vremea este puternic influentata de frecventele proprii de rezonanta ale Pamantului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar acestea sunt exact aceleasi frecvente care sunt produse in creierul nostru, iar atunci cand mai multi oameni actioneaza in sincronicitate, la unison, se formeaza un efect similar luminii laser - acela de manifestare "in aceeasi faza". Astfel se explica, in termeni stiintifici, cum se poate influenta vremea!

Cercetatorii constiintei de grup au formulat teoria "Civilizatiei de tip I". O omenire care a trecut la stadiul constiintei de grup superioare, nu ar avea nici probleme de mediu si nici lipsa de energie. Asta, pentru ca ar avea un control natural si firesc asupra tuturor energiilor si proceselor de pe intreaga planeta. Aceasta include si un control asupra eventualelor catastrofe! Iar o Civilizatie de tipul II ar putea avea control asupra energiilor din intreaga lor galaxie.

Constiinta de grup superioara creeaza ordine

Si acum, o adevarata "bomba": atunci cand un numar foarte mare de oameni se concentreaza asupra aceluiasi scop (de exemplu un meci de fotbal, sarbatoarea Craciunului sau alte evenimente similare ca anvergura), s-a demonstrat experimental ca generatoarele de numere aleatoare incep sa ofere numere ordonate, in loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o constiinta de grup superioara (ordonata) creeaza ordine in intreg mediul!

Experimente din mediul universitar au demonstrat ca lumea fizica si lumea mentala sunt conectate si interdependente! Pentru mai multe detalii asupra rezultatelor proiectului, vizitati : http://noosphere.princeton.edu/fristwall2.html

ADN-ul este acum privit si ca un superconductor organic, ce functioneaza la temperatura normala a corpului, spre deosebire de superconductoarele artificiale, care necesita temperaturi foarte joase, intre -200 si - 400 grade Celsius. Toate superconductoarele sunt capabile sa stocheze lumina - si, deci, informatie. Si in acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca si transmite informatie, atat de bine.

In ceea ce priveste asa-numitele "gauri de vierme" (wormhole), acestea sunt, in mod normal, foarte instabile si dispar in numai o fractiune de secunda. In anumite conditii, astfel de "gauri de vierme" se pot organiza de la sine, formand zone de vid in care, de exemplu, gravitatia se poate transforma in electricitate. Astfel de zone de vid sunt ca niste mingi radiante de gaz ionizat, care dispun de o energie imensa.

Puterea constiintei

Exista anumite zone din Rusia, unde astfel de mingi radiante apar foarte des. Rusii au inceput programe masive de cercetare, care au condus la cateva concluzii uimitoare. Foarte multi oameni cunosc aceste zone de vid, sub forma unor mingi stralucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele si se intreaba ce ar putea fi. Odata, am gandit: "Salut! Daca sunteti OZN-uri, zburati in triunghi". si, dintr-o data, sferele au format un triunghi. Cu alta ocazie, le-am spus ca sa accelereze de la zero la viteza infinita - si asa au facut.

Evident, am crezut ca sunt OZN-uri. Prietenoase, din moment ce au facut ce le-am rugat eu, ca sa-mi faca pe plac. Acum, rusii au gasit in acele zone unde apar sferele luminoase, ca aceste mingi pot fi ghidate prin gand. Asta, pentru ca s-au detectat frecvente foarte joase in jurul acestor sfere, frecvente similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reactioneaza la gandurile noastre!

Trebuie sa va avertizez ca nu e o idee prea buna sa sari pe una dintre aceste mingii care este asezata pe sol. Pentru ca energia pe care o detine este atat de mare, incat ar putea sa ne provoace mutatii genetice... Sau ar putea sa nu o faca. Pentru ca, spre exemplu, se stie ca multi invatatori spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie, atunci cand se afla in stari adanci de meditatie, declansand astfel stari placute si inaltatoare spiritual.

Aura energetica

Este deja celebru cazul unui invatator spiritual, care medita pe scaunul lui, iar cand cineva a vrut sa-l fotografieze, in poza nu se vedea decat un nor alb-stralucitor, ca o ceata. Pur si simplu, acest fel de fenomene trebuie sa fie in legatura cu gravitatia si anti-gravitatia, cu acele "gauri de vierme" care sunt stabilizate prin gand si cu hipercomunicatia - adica o legatura cu energii din afara structurii noastre spatio-temporale obisnuite. Generatiile anterioare, care au avut astfel de experiente de contact prin hipercomunicare si sfere luminoase, le numeau experiente cu ingeri. Desi multe dintre aceste interactiuni se crede ca au fost doar transferuri de energie spirituala, dinspre acele sfere inspre om, asta nu inseamna ca nu exista ingeri!

Stiinta oficiala cunoaste deja zone de pe aceasta planeta, cu anomalie gravitationala (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Pana acum, devierea gravitationala era de sub 1% din valoarea totala a campului. Recent, s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitationala de 3 - 4%. Unul dintre aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (pentru localizarea exacta, consultati cartea "Vernetzte Intelligenz"). Acolo, diverse obiecte de felurite forme - de la sfere, pana la autobuze (da, nu e greseala tipografica) - se inalta spre cer.

Rasa Umana se Transforma la nivel celular

Fiecare persoana are o spirala dubla de ADN, insa acum exista si alte spirale. Se pare ca, in viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN. Misticii din toate timpurile au considerat ca principiile fundamentale ale creatiei sunt lumina si sunetul.

Astazi, stiinta tinde sa valideze aceasta intuitie spirituala, printr-o noua conceptie asupra realitatii. Invatatorii ezoterici si spirituali au stiut dintotdeauna ca trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte si gand. "In prezent, acest lucru a fost demonstrat si explicat. ADN-ul uman este un fel de Internet biologic si, in multe aspecte, superior celui artificial” , spune Monica Visan, de la Editura For You, prin bunavointa careia am intrat in posesia acestui material.

Copii angelici sau supraumani?

Dr. Berrenda Fox, cercetator in domeniul testarii si terapiei imunologice, a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN.

Ea spune: "Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cand se presupune ca viata s-a ivit din apa”.

Cu cativa ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului.

Ni se intampla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam. Schimbarile nu au fost spuse public, deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaimante populatia.

Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. "Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare, iar acum ea devine realitate, in moduri diferite. Stim ca este o mutatie pozitiva, chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaimanta”, spune dr. Berrenda Fox.

Acesti copii speciali, telepatici, din ce in ce mai numerosi in ultimii ani, pot muta obiecte in camera, doar concentrandu-se asupra lor sau pot umple pahare cu apa, doar privindu-le.

Poti sa te gandesti ca ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pamantul isi inalta vibratiile. Sistemele noastre imunitare si endocrine pun cel mai bine in evidenta aceste schimbari.

Testele pe adulti care sufereau numeroase transformari ale organismului, dar si ale constiintei au aratat ca, de fapt, acestia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Cativa o aveau deja pe a treia.

Cert este ca Pamantul si orice exista aici, in aceasta lume, isi inalta vibratiile. Problema este ca aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice. Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces aleg sa aiba o noua profesie, un nou mod de a gandi sau cel putin incep un alt mod de viata. Chiar daca se pot simti bolnavi, obositi sau deznadajduiti la un moment dat, acesta e un dar.

Li s-a acordat o sansa de a-si schimba atat structura ADN-ului, cat si organismul, intr-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra in noua generatie. Intreaga viata a planetei se modifica. Susanna Thorpe-Clark, in articolul sau "Viziunea totala” , dezvolta implicatiile schimbarilor ADN, la fiintele umane.

Astfel, in prezent, ne modificam structura ADN (care are acum doua spirale) intr-una noua, ce va cuprinde mai multe spirale intrepatrunse. Insa nu doar noi, oamenii, ne schimbam. Intreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari, pregatindu-se pentru o noua stare de existenta.

Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale, numite "de vibratie joasa”. Ca si moartea, renuntarea la vechile concepte este foarte importanta in procesul de schimbare, de evolutie umana.

Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relatii interumane, mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata noilor conditii de viata.

Prin urmare, nu e de mirare ca exista deja foarte multa frica, anxietate, neliniste in legatura cu viitorul nostru, mai ales ca deja aceste schimbari au inceput sa se simta, desi multi dintre noi nu le constientizam.

De asemenea, modificarile fiziologice ale corpului uman incep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare.

Semne ale transformarii:

1. Simptome gen raceala (febra, transpiratie, dureri osoase sau articulare), dar care nu raspund la tratamentul clasic;

2. Migrene, dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic;

3. Ameteala, palpitatii, tiuituri in urechi, senzatia ca intreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea);

4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a bratelor (datorata schimbarilor in sistemul circulator);

5. Respiratie greoaie sau zgomotoasa;

6. Modificari in sistemul limfatic si in cel imunitar;

7. Oboseala nejustificata, tendinta de a dormi mai mult decat in mod obisnuit;

8. Unghiile si parul cresc mai repede;

9. Episoade depresive fara motiv, fascinatia trecutului (relatii, evenimente, oameni);

10. Tensiune, neliniste, stres (senzatia ca se petrece ceva, dar nu stii ce).

Acest gen de simptome, dar si altele, se intalnesc la foarte multe persoane. Cele mai multe dau buzna la medic, fac analize, dar afla cu stupoare ca totul e in regula. De retinut ca simptomele sunt temporare, dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt in plina desfasurare.

Cum reactionezi

1. Incrancenarea si lupta nu vor duce decat la cresterea si agravarea simptomelor. Trebuie sa lasi corpul sa-si poarte singur de grija, intrucat stie sa o faca foarte bine. Daca te simti obosit, dormi.

Consuma multa apa cat mai pura (de preferat apa de izvor) pentru ca, in procesul de purificare, corpul elibereaza toxine, mai intens decat pana acum.

2. Nu trebuie sa intri in panica. Nu vei muri, e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. Totusi, daca lucrurile se complica, fa investigatii si apeleaza la un sfat medical.

Daca trebuie sa urmezi un tratament, e recomandabil sa renunti la medicamentele de sinteza, in favoarea remediilor naturiste, cu actiune mult mai blanda.

3. Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de "Inaltare", pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului, ceea ce face sa apara aceste simptome temporare.

Recalibrarea corpului.

Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie-receptie prin satelit.

Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie, iar acest ansamblu reprezinta, de fapt, conexiunea noastra biologica si energetica cu toate lucrurile care exista, nu numai din mediul imediat inconjurator, ci chiar universal.

Frecventele acestor componente genetice sunt foarte inalte, vibratiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt Lumina. Modificarile ce au loc in aceste momente in corp sunt o re-armonizare, o noua calibrare a frecventelor proprii, la cele de referinta din intreg universul.

Este vorba de procese de natura electrochimica si electromagnetica. In primul rand, relatiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente se modifica, ducand astfel la alte conexiuni intre componentele ADN, formand un alt fel de spirala.  Aspectele electromagnetice corespondente noilor legaturi sunt, de fapt, cresteri ale frecventelor de vibratie specifice. In consecinta, intregul corp va avea o frecventa rezonanta mai inalta.

Pe masura ce procesul cunoscut ca "Inaltare" se desfasoara, fiinta este pregatita pentru a face fata tranzitiei.

Procesul de acordare a creierului

Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei cresteri a frecventei specifice, este folosirea unei parti mult mai importante din creier.

Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din intregul potential al creierului, astfel ca, pe masura ce se realizeaza "Inaltarea", vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii si care sunt raspunzatoare de modul intuitiv si subtil de intelegere si actiune superioara.

Cunoscutele frecvente cerebrale (de tip alfa, gamma etc.), despre care se stie ca determina starile mentale umane, au un rol important in acest proces de "acordare",,. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile, invizibile).

Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii.

Primul stadiu este denumit "Initierea".

Este vorba de inceputul folosirii intentionate a constiintei in afara corpului fizic. Odata cu acest proces, apare si constientizarea celorlalte forme de realitate.

A doua faza este "Comuniunea", o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) in celelalte realitati dimensionale.

Cel mai adesea va fi sub forma telepatica, dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent.

A treia faza este "Inaltarea".

In acest stadiu al constiintei, vom putea face adevarate calatorii, plecand din realitatea aceasta, obisnuita, spre realitatea Suprema.

Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rand, in ordinea expusa.

Pentru a atinge "Inaltarea" nu e suficient si nici necesar sa te gandesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie.

Este vorba despre o calatorie constienta, care inseamna renuntarea la vechile modele comportamentale, pentru a deveni cu adevarat liber in a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti, dar si cu celelalte realitati invizibile.

sursa : Active Information Media

Editura For You