Karuna Ki

"Cel care nu poate sa-i ierte si sa-i iubeasca neconditionat pe altii distruge podul pe care el insusi trebuie sa-l traverseze."

Karuna este un cuvant sanscrit inseamna orice actiune prin care este micsorata suferinta altuia si poate insemna si "compasiune" sau "actiunea compasiunii". Karuna este calitatea motivata a tuturor fiintelor iluminate care lucreaza sa elimine suferinta de pe Pamant. Acest sistem de vindecare a fost dezvoltat de catre William Lee Rand in cadrul Centrului International de Pregatire Reiki din SUA.

Sistemul Karuna Reiki este structurat pe patru nivele, doua de practician si doua nivele de maestru si foloseste noua simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activeaza un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit in Reiki Usui, mai puternic si mai intens decat curgerea blanda a energiei Reiki. Karuna Reiki ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acorda un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii.

Prin Karuna Reiki exista posibilitatea de a lucra cu Sf. Arhanghel Gabriel care ajuta la rezolvarea problemelor de natura karmica, de conectare la energia iubirii neconditionate a Maicii Domnului. Sistemul Karuna Reiki ofera acces si la energia ingerului vindecarii - Sf. Arhanghel Rafael si pot fi, de asemenea, conectati Arhangheli pentru protectia fata de energii malefice.

Cei care sunt deja practicanti Reiki Usui (I, II si III) sa abordeze Karuna Reiki pentru aplicatiile practice si terapeutice cu multiple utilizari realizand astfel un pas important in evolutia lor spirituala si ca terapeuti.

Karuna Ki este ramura independenta a sistemului Karuna Reiki.

Linie initiere

  • William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – Victoria Mocanu Gheorghita – Daniela Ionela Ionescu (gradul I-II)
  • William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – Ovidiu Dragos Argesanu – Daniela Ionela Ionescu (M)
"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu