Atlantis Reiki

Sistemul de vindecare ATLANTIS REIKI a fost redescoperit de un grup de clarvazatori europeni, care prin 1993-1994 au studiat Cronica Akasha.
Prin tehnica sistemului Atlantis Reiki se poate realiza:

  • Diagnostic energetic pentru oameni, animale, plante
  • Testare energetica pentru apa, hrana, plante, remedii homeopatice, pentru  determinarea metodelor şi a momentelor propice pentru tratament
  • Tratament energetic prin folosirea mainilor şi/sau a simbolurilor

Sistemul de vindecare Atlantis Reiki este:

  • Calea prin care se invaţa cum sa redevenim un copil pur, inocent  cu ajutorul puterii, armoniei şi luminii  divine
  • Redescoperirea frumuseţii şi adevarului din noi inşine
  • Modalitatea de a deveni mai buni decat suntem
  • Calea de armonizare intre gand şi cuvant, intre Dumnezeu şi om
  • Calea prin care omul işi redescopera propriul spirit, propria esenţa divina
  • Reintoarcerea catre Dumnezeu, catre credinţa
  • Cum sa ne unim cu Universul

Daca Reiki lucreaza la toate nivelele (fizic, mental, emoţional şi spiritual) avand o acţiune generala,  Atlantis Reiki lucreaza la nivelul bolii, asupra cauzei care genereaza dizarmonie energetica. Atlantis Reiki exercita un efect direct şi spontan asupra pacientului, iar vindecarea survine imediat.

Atlantis Reiki nu este o energie mai puternica decat Reiki, ci reprezinta un nivel diferit de cunoaştere care opereaza la alte nivele. Cele doua sisteme nu sunt concurente, ci complementare.

Daca Reiki este considerat o cale pasiva, Atlantis Reiki este una activa deoarece intervine, cauta, analizeaza, concluzioneaza şi demareaza un anumit program de urmat pentru a se atinge nivelul la care se afla cauza.
Reiki lucreaza la orice nivel (fizic, mental, emotional si spiritual) avand o actiune generala.

Sistemul de vindecare Atlantis lucreaza la nivel afectiv, asupra cauzei generatoare de dizarmonie energetica. Pacientul transforma energia Reiki prin intermediul chakrelor sale, in timp ce Atlantis are un efect direct si spontan asupra pacientului, iar vindecarea poate fi instantanee. In Reiki nu se pun diagnostice, in timp ce in sistemul Atlantis se face o evaluarea energetica a cauzelor afectiunii. Reiki nu lucreaza pe cauza afectiunii, Atlantis lucreaza tocmai asupra ei.

In Reiki, pacientul directioneaza fluxul energetic pe care-l primeste, in sistemul de vindecare Atlantis se lucreaza pe un anumit nivel energetic care este, in general, caracteristic cauzei afectiunii.Sistemul Atlantis nu lucreaza cu energii mai puternice decat Reiki, dar reprezinta un nivel diferit al cunoasterii umane, lucrand delicat chiar si pentru alte niveluri.

Cele doua sisteme nu se afla in competitie si iata de ce: ambele au propriul mod de actiune, propria energie, ceea ce le permite sa se completeze reciproc, in mod optim.

Reiki este considerat a fi pasiv, in timp ce sistemul de vindecare Atlantis este activ, pentru ca intervine, cauta, analizeaza, concluzioneaza si declanseaza un program care trebuie urmat in scopul atingerii nivelului cauzal. Iata motive temeinice pentru ca Atlantis sa poata fi considerat un sistem energetic activ. Din imbinarea celor doua tendinte, pasiv si activ, se creaza echilibul; Yin si Yang, Masculin si Feminin. Acesta este universul: Echilibru.

Reprezentarea umanului si divinului in Atlantis Reiki

In Univers exista doua mari puteri: Dumnezeu si omul (care a fost creat de la bun inceput). In toate scolile initiatice, omul este reprezentat ca un triunghi echilateral, cu varful indreptat in sus (semnificand aspiratia omului spre divin, aspiratia materiei spre spirit). Divinitatea este reprezentata printr-un triunghi echilateral, cu varful indreptat in jos (ca simbol al spiritului care se manifesta in si prin materie). Prin suprapunerea celor doua triunghiuri echilaterale se obtine hexagrama, ca simbol al armoniei dintre divinitate si om.

Iata de ce sistemul de vindecare Atlantis pune in armonie si echilibru cele doua puteri (Dumnezeu si omul), devenind un intermediar intre acestea. Asa se explica si faptul ca sistemul de vindecare Atlantis actioneaza la nivel divin pentru stabilirea diagnosticului, dar si la nivel uman, pentru tratament.

Unde poate fi utilizat

In mod practic, sistemul de vindecareAtlantis Reiki este o modalitate de:

  • DIAGNOSTIC ENERGETICA pentru fiinte umane, animale, plante;
  • TESTARE ENERGETICA pentru apa, mancare, medicamente, plante medicinale, vitamine, remedii homeopatice, terapii florale, cat si pentru stabilirea dozei zilnice, a duratei de administrare a tratamentului (de cate ori pe zi, cat de multe zile, saptamani sau ce perioada anume de timp) si a metodelor de administrare (orala, parenterala);
  • TRATAMENT ENERGETIC  folosind minile si/sau simbolurile.

Cat dureaza

Metoda de diagnostic energetic a sistemului de vindecare Atlantis dureaza circa 3- 5 minute, iar tratamentul circa 7-15 minute. Din acest motiv special, asistentele medicale si medicii pot utiliza aceasta tehnica in spitale. Nu inlocuieste diagnosticul medical clasic, dar ajuta la o mai buna intelegere a nivelului fiecarei boli (material, energetic, psihic, sufletesc, spiritual) si a adevaratei cauze a acesteia.

Descrierea cursului

Sistemul de vindecarea atlantic este predat in patru nivele diferite fiind accesibil doar celor ce au minim nivelul doi in Reiki.

La primul nivel vor fi discutate istoricul si aparitia acestui sistem, dar si evolutia sa pana la aceasta data fiind definit sistemul de vindecare Atlantis Reiki si aratand specificitatea acestuia. Vor fi invatate cele cinci nivele ale energiei umane , semnificatia acestora, modul cum pot fi testate si ce informatii putem obtine dupa testarea acestora dar si cele cinci niveluri cauzale ale afectiunilor.Vom discuta despre semnificatia si importanta nivelului divin si codurile folosite pentru a percepe dezechilibrul energetic pe un anumit nivel. Practic vom efectua o testare folosind primul nivel stabilind apoi cauza unica a afectiunilor curente precum si programul de urmat pentru a combate.Vor fi insusite doua simboluri specifice unul pentru conectare cu energia Atlantis, care va fi folosit doar de practicant, si al doilea pentru diagnosticul si tratamentul pacientului.
Dupa acest nivel veti fi capabili sa stiti daca un tratament este eficient sau nu pentru un pacient, si daca este o urgenta sau nu, ori sa descoperiti boli karmice.

Nivelul doi va aduce noi proceduri de evaluare energetica aici fiind expuse si insusite diverse teste:
Testarea medicamentelor, vitaminelor, oligoelementelor si a remediilor homeopatice urmate de stabilirea dozei, frecventei si a perioadei de administrare a unei substante. Vom invata cum sa obtinem informatii privitoare la afectiunea si eventualul tratament aplicat plantelor si animalelor. Un pas important o reprezinta tratamentul persoanelor care prezinta diverse entitati pe corpul mental, emotional sau spiritual si modul in care se lucreaza pentru eliminarea acestora.Tratamentul karmic al unei persoane va putea fi efectuat cu un simbol foarte special destinat acestui scop.
Aici vor fi invatate inca patru noi simboluri ce nu se regasesc in nici o alta scoala care realizeaza efecte diverse si deosebit de interesante. Primul simbol este folosit pentru cresterea starii de constienta a individului, purificare energetica si armonizarea tuturor corpurilor energetice dar si ca un mijloc important intervenind in tratamentul afectiunilor karmice impreuna cu alte simboluri ce vor fi invatate tot in cadrul acestui nivel. Cel de al doilea simbol este utilizat pentru armonizarea aurei,tratamentul cauzal al unei afectiuni si in mod special pentru tratamentul persoanelor cu entitati. Cel de al treilea simbol este folosit pentru protectie impotriva energiilor negative si curatarea profunda a aurei. Ultimul simbol are ca efect armonizarea obiectelor, plantelor, animalelor si oamenilor .

Dupa acest nivel veti fi capabili sa efectuati o evaluare energetica completa (pe toate nivelele : fizic, energetic, psihic, emotional, spiritual), sa descoperiti si sa tratati boli karmice, sa indicati diverse remedii pentru afectiunea pacientului, sa lucrati pe plante si animale .

"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru  Atlantis Reiki Daniela Ionela Ionescu