Ascension Reiki

Cele trei grade ale Usui Reiki reprezinta Reiki de baza de la care au derivat celelalte forme moderne de Reiki.
Initierile Ascension Reiki aduc echilibru si o profunzime a energiei pentru toate celelalte forme de Reiki.

Ascension Reiki initiaza toate celelalte corpuri ale Sinelui Superior, adica opt corpuri. Primele opt niveluri ale Ascension Reiki initiaza cele opt corpuri ale Sinelui Superior. Al noualea grad initiaza Sinele Superior.
Acesta este un proces gradual care deschide caile energetice naturale din fiecare persoana. Acest lucru permite energiei Reiki sa curga nestingherita si automat va curge cu intentia de a vindeca.

Ascension Reiki este o energie incununata de darului Iubirii si în conexiune cu Maeştrii Ascendenţi, Elohimii şi Creatorul Nostru.

Acordajele Ascension Reiki ne conectează cu Esenţa/Inima Energiei Reiki. Conexiunea cu Esenţa aduce un influx mai profund de Energie Reiki pentru orice altă formă de Reiki pe care s-ar putea să o practicaţi deja.

Acordajele Ascension Reiki ne deschid, de asemenea, spre cunoaşterea şi înţelegerea Iubirii însăşi. În acest mod noi putem învăţa cum să trăim Iubirea şi să devenim Fiinţe Complet Realizate. De aceea, Ascension Reiki este despre primirea darului Iubirii şi împărtăşirea lui cu ceilalţi. Ascension Reiki ne deschide spre Fluxul Divin al Iubirii din şi prin noi. Iubirea Creatorului Nostru se revarsă în şi prin noi aducând vindecare pentru ceilalţi, cât şi pentru noi înşine. Miracolul Vindecării este dovada Iubirii. Darul Vindecării este Ki pentru Ascension Reiki. Insa Ascension Reiki este mult mai mult decât doar o dovadă a Iubirii.

Gradele si descrierea acestora:

Primul grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea corpului eteric. Acesta face posibila vindecarea la nivel fizic. Aceasta initiere permite persoanei sa lucreze cu energia reiki atat la nivel constient cat si inconstient pentru vindecarea si evolutia personala.

Al doilea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea corpului mental (vindecare la nivel emotional si la distanta). Aceasta initiere permite persoanei sa lucreze cu energie de vindecare reiki la nivelul constientului si inconstientului colectiv. Acest lucru permite persoanei sa lucreze cu energia reiki la distanta.

Al treilea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea corpului emotional. Aceasta initiere permite persoanei sa lucreze cu energia reiki la nivel de constient si inconstient cosmic.

Al patrulea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea primei chakre deasupra capului. Acest lucru permite energiei Reiki sa curga prin corpul astral pentru a vindecarea si evolutia personala. Aceasta initiere include energiile corpului eteric, mental si emotional.

Al cincilea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea celei de-a doua chakre deasupra capului. Acest lucru permite energiei reiki sa curga prin rational pentru vindecarea si evolutia personala. 

Al saselea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea celei de-a treia chakre deasupra capului. Acest lucru permite energiei reiki sa curga prin suflet pentru vindecarea si evolutia personala. 

Al saptelea grad de initiere Ascension Reiki permite initierea celei de-a patra chakre deasupra capului. Acest lucru permite energiei reiki sa curga prin spirit pentru vindecarea si evolutia personala. 

Al optulea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea celei de-a cincea chakre deasupra capului. Acest lucru permite energiei reiki sa curga prin Vointa pentru vindecarea si evolutia personala.

Al noualea grad de initiere in Ascension Reiki permite initierea celei de-a sasea chakre deasupra capului. Acest lucru permite energiei reiki sa curga prin Sinele Superior pentru vindecarea si evolutia personala.

Rezultate

  • Veti fi initiati la fiecare nivel pe care doriti sa il urmati, ridicandu-va astfel si accelerandu-va energiile vibrationale si procesul de inaltare spirituala.
  • Veti invata si utiliza invataturile pentru fiecare nivel pentru a va ajuta si a-i ajuta pe altii in drumul vostru spre vindecare.
  • Sistem simplu cu energie vindecatoare blanda care va ajuta sa va vindecati singuri
  • Puteti combina Ascension Reiki cu alte modalitati pentru a-i mari eficacitatea

Beneficii

  • Accelerarea procesului de inaltare spirituala
  • Sansa de a oferi celorlalti initierile si invataturile, contribuind astfel la inaltarea lor spirituala
  • Primele opt initieri Ascension Reiki permit initierea celor opt corpuri ale Sinelui Superior. Initierea pentru al noualea grad permite initierea Sinelui Superior. Alinierea completa si totala cu Sinele Superior.

Linie de initiere:

  • Jayson Suttkus & Leslie Suttkus –…Ovidiu Dragos Argesanu – Daniela Ionela Ionescu (M)
"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu