Radiestezie - Fenomene paranormale

Fenomene paranormale

 

Conform uneia din clasificări, fenomenele paranormale se împart în 2 mari categorii:

1)   Fenomene Psi

2)   Fenomene Theta

FENOMENELE PSI se împart în:

a)    Fenomene extrasenzoriale (ESP)

b)   Fenomene psihokinetice (PK)

c)    Fenomene de materializare (M)

Fenomenele extrasenzoriale  (ESP) sunt fenomene de natură informaţională. Ele constau în achiziţia de informaţii şi obiectivarea informaţiei (conştientă şi/sau reactivă). Din fenomenele de percepţie extrasenzorială (ESP) amintim:

a)     Clarviziunea (un subiect achiziţionează informaţii direct de la o sursă exterioară care nu este un sistem viu)

b)     Precogniţia (achiziţionarea de informaţii din viitor). Acest fenomen spulberă principiul determinismului cauzal (legea cauzei şi efectului) deoarece, în aceste cazuri, efectul "precede" cauza. Aceste informatii sunt valabile la momentul respectiv. Dar in mod exceptional realitatea se poate modifica in timp prin interventie Divina .

Atentie la dreptul de acces la informatii !!!!!

c)      Retrocogniţia (achiziţionarea informaţiilor din trecut). Au fost destule cazuri documentate, prezentate pe larg in literatura de specialitate ... Atentie la dreptul de acces la informatrii ...

d)     Radiestezia (sensibilitatea la radiaţii, caracterizată prin faptul că informaţia achiziţionată este revelată prin mişcarea unui instrument auxiliar, conform unei prestabiliri anterioare). Se studiaza in cadrul primelor doua grade la scoala Societatii .

e)     Paradiagnoza (fenomen în care informaţiile achiziţionate prin mijloace exotice se referă la afecţiunile unui sistem viu).Se studiaza in cadrul gradelor 2 si 3 la scoala SRR.

f)       Psihometria (achiziţionarea de informaţii referitoare la aprecieri cantitative. Se pot determina greutăţi, volume, lungimi, adâncimi etc.) .

Exerciţiu de psihometrie: luăm un pumn de boabe de orez, punem sub un serveţel şi întrebam câte sunt acolo. Bineanteles se executa cu ansa si raportorul . Se compara cu realitatea fizica obtinuta prin numarare. Se pot folosi si alte obiecte , identice intre ele sau diferite – nasturi, monede metalice, piulite, seminte vii, etc.

Exercitiul se face si altfel : Se determina numarul de obiecte ascunse de cineva, fie aflate in nisa noastra IE, fie in afara ei .

Fenomenele psihokinetice (PK) sunt fenomene bioenergetice. Atunci când se combină un ESP cu un PK rezultă un fenomen mai complex, pe care îl considerăm de un exotism mediu. Fenomenele psihokinetice (PK) definesc orice mişcare desfăşurată ca urmare a acţiunii psihicului. Psihokinezia este în general educată şi conştientă, dar destul de frecvent sunt întâlnite fenomene PK necontrolate de subiecţi. Fenomenele sunt rare si se obtin foarte greu prin educatie si Initieri ...

Fenomenele psihokinetice se împart în:

a)    PK de poziţie (acţiunea psihicului modifică poziţia unui obiect aflat la distanţă). La orizontală - telekinezie, la verticală – levitaţie.

b)   PK de traiectorie (fenomenul modifică traiectoria unui obiect aflat în mişcare)

c)    PK de coeziune (fenomenul în care este solicitată coeziunea moleculară din masa unui obiect). Fenomenele însoţitoare sunt: deformări, fisuri, rupturi etc.

d)   PK de stare (se referă la starea de agregare. Este fenomenul în cadrul căruia apar modificări în stările unor structuri fizice, cum ar fi solidificarea, lichefierea, gazificarea etc.). Tot aici intră fenomenele PK reparatorii

e)    Psihofotografia (acţionarea psihică asupra emulsiei fotografice, vizibilă după developare)

f)      Conceptofonia (acţiunea psihokinetică asupra benzii magnetice, rezultând în consecinţă semnale de audio şi videofrecvenţă)

g)    Poltergeist (fenomen care se manifestă fie în locuri infestate informaţional de evenimente dramatice, fie în apropierea unor persoane ce au un conflict interior neconştientizat parţial sau total).

Fenomenele de materializare se mai numesc şi fenomene de condensare.

Sai Baba şi-a anunţat discipolii când şi unde urmează să se reîncarneze. În viaţă trecuta reuşea materializări.

FENOMENELE THETA cuprind toate tipurile de fenomene care pun în discuţie problema "supravieţuirii" post-mortem. Cuprind fenomene mediale, nesistematizate încă, necesitând mediumuri pentru relaţia dintre lumea materială şi existenţele fără structură fizică.

Noi , Initiatii , putem folosi ansa si raportorul pentru comunicatie cu Entitati, dar acest lucru este periculos pentru incepatori si chiar si pentru cei cu experienta si capacitate de protectie medii, fiind total nerecomandat. Acest tip de comunicare obliga entitatile sa incalce legi ale Ordinii lumii lor, ceea ce le produce LOR prejudicii si ne face pe noi sa incalcam implicit Codul deontologic. De regula refuzam aceste cereri cand vin de la pacienti.

Banca de date a Universului are 10 etaje. Binele coexistă cu răul până la nivelul 7,2. De acolo în sus, binele face voia lui Dumnezeu.

După altă clasificare, fenomenele neconvenţionale (paranormale) se împart în:

1)   Fenomene nemanifeste

2)   Fenomene manifeste

Fenomenele nemanifeste cuprind realitatea inforenergetică lipsită de matricea spaţio-temporală, nu se supun legii cauzei şi efectului, sunt fenomene cu individualizare aparentă şi caracter implicit. Ele devin explicite doar în cazul manifestării temporare în realitatea fizică, când în urma întrunirii unor factori asociativi devin sau generează evenimente şi fenomene manifeste.

Fenomenele manifeste pot fi cauzale sau nu. Pot fi asociative şi au un caracter explicit (pot fi descrise, analizate şi interpretate).

FENOMENELE BIOINFORMAŢIONALE (PSI) sunt caracterizate prin achiziţia exotică de informaţii. Ele reprezintă posibilităţi de comunicare anterioare limbajului vorbit, constituie un sistem de obţinere a informaţiilor direct din trecut, prezent şi viitor (efectul care nu are nevoie de cauză). Se pare că aceste fenomene se petrec in mod spontan tot mai rar, odată cu evoluţia omului către civilizaţia materialist-tehnicistă.

Fenomenele de biocomunicaţie se caracterizează prin transferul de informaţii între diferite sisteme vii, altfel decât prin mijloacele cunoscute. Aici intră telepatia, efectul citopatic în oglindă şi percepţia primară.

Telepatia înseamnă o simţire la distanţă caracterizată prin transfer informaţional între 2 sau mai multi subiecţi, în afara canalelor senzoriale cunoscute.Este bine documentata in literatura de specialitate

Efectul citopatic în oglindă este fenomenul în cadrul căruia semnalul caracteristic al unui grup de celule bolnave influenţează în imediata vecinătate ţesutul sănătos, determinând îmbolnăvirea pe o zonă simetrică (în oglindă) faţă de o axă cu porţiunea îmbolnăvită iniţial.

Percepţia primară se referă la ce ne spune instinctul când cunoaştem o persoană, la acea primă impresie pe care ne-o transmite subconştientul, indiferent de aspectul fizic al persoanei respective.

Noi , ca Initiati , Trebuie să considerăm acel om conform primei impresii.

Fenomenele de percepţie cvasisenzorială extinsă constau în capacitatea senzorială exotică a unui organ de simţ de a-şi manifesta proprietăţile în afara razei obişnuite de acţiune. Din această categorie fac parte:

a)    Perceptia dermo-optică (fenomenul în cadrul căruia o persoană "vede" cu pielea)

b)   Deplasarea senzorială (capacitatea de extindere a percepţiilor senzoriale ale unui organ de simţ)

c)      Excursia senzorială  (deplasarea unei persoane, făcută cu cel puţin un simţ, spontan, până într-un loc unde asistă la tot ce se întamplă, urmată de întoarcere. Daca întoarcerea e bruscă pot apărea tahicardii la incepatori...).Este denumita si calatorie astrala , fiind documentata ceva mai amplu in literatura de specialitate.

Fenomene de inversare a cauzei si efectului . Au loc atunci cand prin concentrare asupra desfasurarii unui eveniment, reusim sa ii schimbam cursul normal de evolutie. Fenomenul se poate executa in mod direct , de operator sau in mod mediat, cand operatorul apeleaza la o Entitate Noesica puternica pentru a-si obtine scopul. Probarea stiintifica este dificila. Constituie baza raspandirii populare a RELIGIILOR....

”Reiki Floarea de Lotus” - IASI - ROMANIA - Maestru Constantin Marin